головна про Іваничі і Іваничівщину публікації - новини, статті, огляди форум - місце спілкування іваницівців і не тільки фотогалерея сайти жителів Іванич і Іваничівщини довідка працевлаштування профспілка працівників інформаційних технологій - програмісти, системні адміністратори і інші гостьова книга про нас - проект, цілі, завдання докладно розділи, які існують на сайті
Новини і публікації
пейзаж
08/08/2008
комент.:[0]
Детальніше

Детальніше пан
08/08/2008
комент.:[0]
Опитування
Каталог установ і організацій мiста Нововолинськ

Яндекс.Метрика
Курс долара

Погода в Іваничах
 
Футбольна Ліга Іваничівщини

Новини  
Іваничі святкує День Незалежності України. [ 24.08.2009 22:00 ]

   Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.
   Наша країна, наш народ святкує вже в котре річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови складалися так, що на українській землі панували більш згуртовані центральною владою народи-сусіди. Та попри все українці боролися за свою свободу.
   Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини. Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, селищ, міст району, області та усієї України! Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості, не лише державних мужів, а усього народу нашої держави. Успіх прийде неодмінно!
   І з цієї нагоди був влаштований концерт в селищі Іваничі присвячений цій річниці, на якому  виступали такі гурти: "Такт" – смт.Локачі, "Сезон", "Прибужани", "СтереоДень" – смт.Іваничі, "Копірайт" -  м.Луцьк. Озвучував свято відомий шоумен з Луцька Андрій Попов. А організатором і натхненником фестивалю "Прибузька хвиля" був Сергій Недбайло.

1
2
3
4
5
6
7
8


«НАДБУЖАНСЬКІ ЗУСТРІЧІ – ГРУБЕШОВ - 2010»
[22.07.2010 14:31] - «27 червня 2010 року в м.Грубешов Республіка Польща відбулися ХУ «НАДБУЖАНСЬКІ ЗУСТРІЧІ – ГРУБЕШОВ - 2010». Українську делегацію представляли художні колективи м.Володимир-Волинська, Іваничівського та Ківерцівського районів.
В селищі Іваничі відбулося святкування проводів зими.
[18.02.2010 16:14] - 14 лютого 2010 року в селищі Іваничі відбулося святкування проводів зими. Започаткувала цю традицію Іваничівська селищна рада разом з трудовими колективами Дому «Просвіта», виробничого управління житлово-комунального господарства, відділу сім’ї і спорту райдержадміністрації, будинку «Школяра».

І місце посіла збірна Іваничівського району
[18.02.2010 15:01] - 6 лютого 2010 року відбувся чемпіонат області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Вперше він проходив у селищі Іваничі, на базі районної дитячо - юнацької спортивної школи.
Європейські Дні Добросусідства.
[29.08.2009 17:08] - 29-30 серпня 2009 року на руслі ріки Буг неподалік с. Кречів, (Волинська область) та острова Крилів (Люблінське воєводство) відбудуться Європейські Дні Добросусідства. На прикордонних територіях України та Польщі спеціально для цієї події буде споруджено міст над рікою Буг.

Іваничі святкує День Незалежності України.
[24.08.2009 22:00] - І з цієї нагоди був влаштований концерт в селищі Іваничі присвячений цій річниці, на якому виступали такі гурти: "Такт" – смт.Локачі, "Сезон", "Прибужани", "СтереоДень" – смт.Іваничі, "Копірайт" - м.Луцьк.

ХІІІ збір молодих козаків Волині в урочищі «Прощаниця».
[22.05.2009 18:38] - 21-22 травня 2009 року урочищі «Прощаниця» відбувся черговий ХІІІ збір молодих козаків Волині в с.Милятин Іваничівського району Волинької області.
Запущений сервіс додавання коментарів до опублікованого відео
[16.02.2009 19:07] - Шановні Пані і Панове, які є відвідувачами і гостями сайту, до Вашої уваги ми пропонуємо можливість коментування відеороликів які є розміщенні на сайті.
Сайт Ivanychi.com.ua народився
[05.06.2008 14:27] - Сьогодні в інтернеті з'явилася перша  сторінка

Реклама  
Комп